Voor maar 20€ naar moviepark!

Altijd al eens naar moviepark germany willen gaan? Of ben je al eens geweest en zou je nog een keer willen? Dat kan! Dankzei onze samenwerking met please payroll kunnen we onze werknemers allerlei voordelen bieden waaronder flinke kortingen op dagjes uit! Meer weten over de korting en moviepark?
Lees snel verder….

Moviepark Germany
Movie Park Germany is een attractiepark gelegen nabij de Duitse plaats Bottrop. In het park draait alles om de filmwereld. Veel attracties en themagebieden zijn hier ook naar gethematiseerd.

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Movie Park Germany. Tickets zijn te bestellen tot en met 3 november 2019, 12:00 uur.

Voorwaarden
De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte e-tickets wordt geen restitutie verleend. De tickets zijn geldig tot en met 3 november 2019, m.u.v. 19, 26, 31 oktober en 2 november 2019. Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De prijzen van Movie Park Germany wisselen dagelijks. Kortingen zijn gebaseerd op de reguliere hoogseizoenprijs. Prijswijzigingen voorbehouden.